DE WINKEL

Neem contact met ons op voor informatie over ons assortiment en onze prijzen of maak een afspraak voor persoonlijk voedingsadvies.

In onze winkel in de Lochtstraat te Eigenbilzen hebben wij het grootste deel van ons assortiment altijd op voorraad. Bent u op zoek naar een specifiek product dat niet in onze catalogus is opgenomen? Nagenoeg elk product kunnen we voor u bestellen en leveren aan een scherpe prijs.

Neem gerust een kijkje tussen onze foto's voor een impressie van onze winkel. (klik op de foto om te vergroten)ONS AANBOD

KWALITEITSVOEDING VOOR UW VOGELS

De Ara werkt samen met Versele-Laga en Anidis voor kwaliteitvoeding voor vogels. In onze winkel vindt u een groot aanbod aan voeding voor vogels en pluimvee, maar ook een kleine afdeling voor uw hond, kat of knaagdier.

LEVERING AAN HUIS

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunnen wij de voeding rechtstreeks aan huis afleveren. U kan onze kwaliteitsproducten natuurlijk ook in de winkel afhalen tijdens de openingsuren of een afspraak maken.

SCHERPE PRIJZEN

Zowel voor grote afnames als voor kleine hoeveelheden kunnen wij interessante prijzen aanbieden voor onze voeding. Wij halen, stockeren en verdelen onze producten met de grootste zorg.

De Ara - Lochtstraat 84, 3740 Eigenbilzen (B) - +32 475 63 03 91

 

©

Login